Nyhetsservice

Sedan flera år tillbaka har våra medarbetare levererat stillbilder och rörligt material till kvällstidningar, dagstidningar, tv-bolag och andra mediaföretag.<BR><bR>

Vår nyhetsservice inkluderar det mesta där vi kan utgöra ett komplement av er ordinarie personal. Vår huvudsakliga inriktning är blåljusrelaterade händelser,  men vi utför även andra typer av uppdrag. Vi kan leverera stillbilder, rörliga bilder eller en hel nyhetsartikel.<BR><bR>Ring oss på +46 (0)54 – 19 00 00 så berättar vi mer!

 

 

Webbproduktion

Webbplatsen har blivit en central roll för företagare att synas på nätet. Dagsmedia hjälper dig med en webbplats, du kommer igång direkt och inga förkunskaper krävs. Tillsammans ökar vi möjligheterna för ditt företag att få in fler kunder och öka försäljningen.<BR><bR>Vi sköter hela processen med utvecklingen av er  webbplats – från webbhotell och domännamn till att publicera och underhålla en helt färdig hemsida med innehåll som når era mål.<BR><bR>Ring oss på +46 (0)54 – 19 00 00 så berättar vi mer!